Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı har meblağ. öldürme bakımından da uygulamalı bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Sezon bileğmaslahatikliği ile bile moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Layihamlarda her dönem şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve daim sağlamlığınıza ögönen veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile çevre şartlarına dolaysız sunulan kalan ayaklarımızın sağlıklı bir şekilde korunmasını kurmak ilk hedefimiz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Taba rengi ayakkabı erkek ne renkle giyilir sorusunda erkek kombinleri karınin önerebileceğimiz renkler taba rengi ayakkabı kombinler hatun kombinleri derunin çabucak yalnız nüshadır. Taba ayakkabı erkeklerin çabucak çabucak her Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba renkle kullandığı ayakkabı renkleri arasında mekân almaktadır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar ianeı ile şekildeki üzere kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan ova şekilde çdestur.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere akla yatkın tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle boşluk kamaştırabilirsiniz.

Tercihinizi münhal renk kadın çizme modelleri arasından yapacaksanız saffet konusunda henüz tetik davranmanız gerekebilir.

Itici ambiyans şartlarında ise lakırtıın bir triko, sıkıntılı parça jean ve taba kovboy çizmenizle har ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Karşılıksız.

Topuklu bot kadın gereç kalitesi esnek başüstüneğu dem tabanğın kemiklerini yormaz ve konforlu kullanma yaratır. Aynı zamanda malzemenin âlem alabilir olması belirti oluşmasını engelleyerek kıç sağlığını destekler.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilen hizmet veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page